Assessoria financera

Assessoria financera 2020-02-11T20:13:07+00:00

Assessoria financera

Previ anàlisi complert del client pel que fa referència a la seva situació bancaria-financera actual i en base als seus objectius, necessitats i mitjans disponibles dissenyem un pla particular bancari i d’estalvi, totalment personalitzat, basat en una estratègia de diversificació i considerant les necessitats financeres en cada moment del seu cicle de vida.

Aquest servei d’Assessoria Financera es gratuïta per als nostres clients i no comporta cap obligatorietat de contractar cap producte.

Estudi gratuït per a tots els clients del seu estat econòmic-financer i d’estalvi independentment del seu nivell de patrimoni.

Comptes corrents adaptats a cada necessitat  /  Dipòsits  /  Targetes  /  Multicanalitat (Assessor financer sempre al seu servei -sempre la mateixa persona-, Banca Electrònica, APP, Banca telefònica)

Crèdits  /  Préstecs  /  Hipoteques primera i segona residència o compra per a inversió. Permet pignorar el saldo en productes d’estalvi a un tipus d’interès molt preferent

Estratègies d’inversió adaptades a cada necessitat  /  Diversificació  /  Fons d’inversió  /  Accés als Fons de les millors gestores tant nacionals com internacionals  /  Assegurances de Vida Estalvi

Plans de Pensions  /  Plans Individuals d’Estalvi Sistemàtic (P.I.A.S.)  /  Assegurances de Vida-Jubilació

Gestió del patrimoni dels nostres clients de forma integral

Planificació de successions per reduir l’impacte fiscal i diversificar correctament les inversions

Estratègies d’inversió de tresoreria  /  Inversions en Vida-Jubilació per treballadors -pagament en espècies-  /  Avals.

T’interessen els nostres serveis?
Pots trucar-nos o enviar un e-mail. T'esperem!

Contacta'ns!
Contacta'ns!