Nosaltres

Nosaltres 2022-02-03T09:44:54+01:00

L’empresa

Borralleras Advocats & Consultoria Empresarial és un despatx professional pensat i dirigit a la gestió i assessorament jurídic i empresarial per a particulars i per a la petita i mitjana empresa, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Al Gener 2020 incorpora el Servei d’Assessorament Financer, conscients d’oferir als seus clients orientació en productes bancaris, d’estalvi, inversions i específics per a la jubilació.

La firma va ser fundada l’any 1987 per Gabriel Borralleras Puig i formada actualment, després de 30 anys de recorregut, per a sis professionals i nou col·laboradors.

Filosofia

Equip Jurídic especialitzat i destinat a la defensa dels drets i interessos dels ciutadans amb la màxima diligència, professionalitat i tracte personalitzat i íntegre, complint sempre amb els cànons d’actuació determinats per la deontologia professional.

Tractament i gestió empresarial de la petita i mitjana empresa en tots i cadascun dels àmbits integrats en l’organització d’una firma sempre coordinant tots els departaments a efectes d’un assessorament íntegre i personalitzat en funció de les necessitats de cada empresa.

Assessorament integral en tots els àmbits financers de persones, famílies i de petites i mitjanes empreses. Productes bancaris i d’inversió per generar estalvi, millora de la rendibilitat financero-fiscal, reduir costos operatius, generar un patrimoni per a la jubilació, gestionar patrimonis i herències.

El nostre objectiu és que les empreses i particulars que tenen contractats els nostres serveis gaudeixin dels avantatges propis d’un departament d’administració intern, altament qualificat i especialitzat, però sense que això representi suportar el cost econòmic que comporta.

Conscients que la creixent complexitat econòmica social en l’àmbit empresarial, actualment, exigeix als despatxos professionals una alta qualificació i especialització, d’una coordinació constant dels professionals responsables, buscant l’optimització amb un servei transversal que permeti oferir una única resposta però que inclogui totes les perspectives possibles. Com es pot comprovar, la nostra oferta també inclou una àrea de consultoria a Direcció, per oferir als nostres clients un servei que supera l’àmbit de la gestió i l’assessorament legal per contribuir a l’augment de la competitivitat, és a dir, del valor afegit i la rendibilitat econòmica i financera.

Equip directiu

Gabriel Borralleras
Gabriel BorrallerasSoci–Director

Graduat Social / Tècnic Tributari, medalla d’or col·lectiva al mèrit en el treball i membre honorífic 25 anys per trajectòria professional / Expert Comptable i Tributari d’Espanya.

Guillem Borralleras
Guillem BorrallerasAdvocat

Col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona i a l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Manresa. Membre en actiu del Torn d’ofici Penal del Bages, Violència de Gènere, Civil, Família i Laboral. Graduat per La Universitat Internacional de Catalunya, Máster en Exercici de l’advocacia de la UNIR, Máster en dret penal i post-grau de pràctica jurídica en els àmbits penal i laboral per l’ICAB.

Tat Bartrons
Tat BartronsLlicenciada–Gestora Interdepartamental

Responsable coordinadora Interdepartamental i responsable del departament laboral.